Apenheul

Leuk dagje uit voor jong en oud

Apenheul Apeldoorn

Wanneer u op het Harderwold Villa Resort verblijft is het leuk om een dagje naar de Apenheul in Apeldoorn te gaan! In het park van de Apenheul slingeren vele apen rond door de prachtige bossen. Het dierenpark ligt namelijk midden in de natuur op de Veluwe. Vanaf Harderwold Villa Resort is het slechts 30 minuten rijden.

In de Apenheul ontdek je tot we l35 verschillende soorten apen. De helft van de apen loopt los en sommige nieuwsgierige aapjes kunnen zomaar op uw schouder springen. Blijf ook naar boven kijken want wie weet slingert er wel een aapje over u heen. Niet alle apen lopen los door het park. De gorilla’s en orang-oetans leven op een groot eiland die u op een afstand kunt bewonderen. Wilt u de apenheul ook bezoeken? Lees vooraf dan goed de huisregels door. Het is namelijk niet toegestaan om de aapjes te voeren, te aaien of op te pakken. En heel belangrijk: berg uw spullen goed op want voor u het weet gaan ze er met uw selfie-stick vandoor.

TIP: Het is aan te raden om vooraf uw tickets te bestellen via internet. Bekijk alle huisregels op de website van Apenheul Apeldoorn. 

Omgeving Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.