Naar Batavia Stad Lelystad

Winkelen in Batavia Stad Lelystad

Batavia Stad is de allereerste fashion outlet van Nederland. Een unieke beleving met ruim 250 Nederlandse en internationale modemerken. Van dames-, heren- en kindermode tot schoenen, parfums en lingerie. Maar ook vindt u er keukenmachines, pannen en serviesgoed. Bent u gek van winkelen? Dan bent u in Batavia Stad op de juiste plek. Shoppen met kortingen van 30-70% voor het hele gezin.  Bezoek Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Michael Korst, Nike, Adidas, Converse en vele andere leuke merken.

Het winkelcentrum is als een echte vestingstad gebouwd. Compleet met stadsmuur,  sfeervolle pleinen, klinkerstraten, drie stadspoorten en houten winkelgebouwtjes. Vanaf vakantiepark Harderwold Villa Resort is de fashion outlet makkelijk en snel bereikbaar, binnen een half uur loopt u de poort van Batavia Stad binnen. Ontdek meer over Batavia Stad Lelystad op hun website.

Omgeving Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.