Naar het Dolfinarium

Dagje uit naar het Dolfinarium

Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa én een ware ontdekkingsreis door de zee. Nergens anders in Nederland zie je zoveel zeedieren bij elkaar. Van dolfijnen, bruinvissen en walrussen tot zeehonden, roggen en haaien.  Een aantal van deze dieren zijn te bewonderen in tien spetterende voorstellingen, waarbij de dieren hun kunsten vertonen! Ontdek speciale locaties als de Walrussenwal, het Zotte Zeeleeuwentheater of de Dolfijnendelta. Vooral voor kinderen is het een bijzonder leuk uitstapje: een pretpark met een lerend aspect. Waar ze ook nog eens naar hartenlust kunnen spelen in de vier speeltuinen.
Vergeet met mooi weer niet je zwemkleding! Er is sinds kort een nieuwe attractie op het park te vinden: Waterpret! In deze waterspeeltuin zijn er verschillende glijbanen te vinden en voor de kleintjes staat er een speciale mini glijbaan.

Een rog aaien?
Met een zeehond of dolfijn op de foto?
Slapen bij de dolfijnen?
Kortom: Niets is te gek! Maak van een dagje Dolfinarium de meest onvergetelijke ervaring!

Het familiepark is gemakkelijk te bereiken vanaf Harderwold Villa Resort. Op slechts 5 kilometer afstand is het Dolfinarium gelegen ten opzichte van het vakantiepark.
Tip: boek vooraf uw tickets op de website van het Dolfinarium.

 

Omgeving Harderwold Villa Resort

Na het dol fijne bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk is het aan te bevelen om de leuke culinaire Hanzestad Harderwijk te bezoeken. Kies bijvoorbeeld voor een stadswandeling en ontdek de geschiedenis van deze pittoreske stad. Wandel door de smalle steegjes of bezoek één van de culinaire restaurants. Harderwijk beschikt ook over twee sterrenrestaurants; De Basiliek en ’t Nonnetje. Wilt u liever relaxen in het zonnetje? Wandel dan verder naar het stadsstrand van Harderwijk, gelegen aan de boulevard. Daarnaast vind u nog een tal van activiteiten voor op het water. Denk aan suppen, kiten, surfen, zeilen of een relaxte rondvaart op een boot.