Naar Harderwijk

Culinaire Hanzestad aan het Veluwemeer

Dagje uit naar Harderwijk

Op nog geen 5 minuten rijden bent u vanaf Harderwold Villa Resort in Harderwijk. Geniet van de gezellige Hanzestad met talloze cafés en winkels, loop over de Vischmarkt en ontdek het “oude” Harderwijk. Of neem plaats op een bankje aan de Boulevard en bekijk de mooiste schepen die de haven in komen varen! Er zijn leuke culturele winkeltjes zoals Het Melkhuisje, met de lekkerste boerenproducten van Harderwijk. Of loop even binnen bij de ‘Ouderwetse Bakkerij’ met specialiteiten van Harderwijk. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan het Dolfinarium. Bent u een echte watersport liefhebber? Vanuit Harderwijk kunt u suppen, kiten, surfen, zeilen of een bootje huren. Zo ziet u Harderwijk van de andere kant.

Wilt u lekker uit eten? Hier hebben wij een aantal tips:

Holy Moly

De Boterlap

Caert

Pizza di Mamma

’t Nonnetje **

Restaurant Basiliek *

In de zomer is het Stadsstrand/ Walhalla een aanrader, koude drankjes kunt u halen bij de strandbar en op sommige dagen is er zelfs live muziek! Hier is het heerlijk vertoeven in het lente en zomer zonnetje.

Voor meer leuke tips in de omgeving volg ons op Facebook, hier posten wij regelmatig leuke activiteiten en evenementen op.

Omgeving Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.