Theaters in de omgeving

Ontspan en geniet!

Theaters in de omgeving van Harderwold Villa Resort

Wanneer u op het Harderwold Villa Resort verblijft wilt u wellicht er even tussen uit. In de omgeving van Vakantiepark Harderwold Villa Resort zijn er diverse theaters waar het gehele jaar leuke voorstellingen worden gegeven!
Op tien minuten rijden vindt u het Theater Harderwijk, een knus en kleinschalig theater.  Daarnaast is er in Lelystad staat het Agora theater, dit theater is modern en is van alle gemakken voorzien en op slechts 25 minuten rijden. U kunt hier ook naar de bioscoop! De combinatie van een overnachting in een luxe villa en een leuke theatervoorstelling maakt uw vakantie compleet! Van cabaret, tot opera en interessante theater voorstellingen en soms zelf leuke concerten van (on)bekende artiesten. Zo maakt u het verblijf helemaal compleet.

 

Over Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.