Naar Walibi Holland

Ondersteboven in Walibi Holland

Walibi Holland is één van de grootste attractieparken in Nederland. Voor zowel jong als oud is hier van alles te beleven. Ga ondersteboven in een achtbaan, voel de G-krachten in de G-Force, draai rondjes in de Super Swing of probeer elkaar nat te spuiten in de Splash Battle. Het park bestaat uit verschillende thema’s, waar speciale attracties bij horen. Fan van achtbanen? Walibi Holland is een waar walhalla. De Goliath achtbaan is zelfs de hoogste, snelste en langste achtbaan van de Benelux! Durf jij deze leuke attracties aan samen met je vrienden? Er is zoveel te doen!

Harderwold Villa Resort ligt slechts op 15 kilometer van Walibi Holland vandaan. Het ideale uitje met vrienden, familie of het gezin als u op ons vakantiepark verblijft.  TIP: Hou jij van spanning en angst? Kom tijdens Fright Nights naar Walibi Holland en beleef een angstaanjagende avond! Bekijk voor meer informatie over Walibi Holland op hun website.

 

Omgeving Harderwold Villa Resort

Harderwold Villa Resort is gelegen in de Gemeente Zeewolde maar ligt tegen Harderwijk aan. In het Harderbos en naast de golfbaan Golf4all vindt u ons prachtige park met luxe villa’s waar u helemaal tot rust kunt komen. Alle villa’s zijn gelegen aan het water. Meer uw eigen boot aan de villa en vaar zo het Veluwemeer op. Vanaf het Veluwemeer kunt u langs leuke stadjes varen als Harderwijk of Elburg. Een echt visliefhebber? Vergeet dan zeker niet uw vishengel mee te nemen. Op Harderwold Villa Resort kunt u vanaf uw eigen aanlegsteiger uw hengel uithangen. Het vakantiepark is omringd door water, natuur en in de omgeving zijn vele leuke uitjes voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld het Aviodrome in Lelystad (15 Km) of het Dolfinarium in Harderwijk (5 Km). Voor de kinderen is het onwijs leuk om een bezoek te brengen aan Pannenkoeken restaurant Hans & Grietje, niet alleen heerlijke pannenkoeken maar ook een sprookjesachtige speelparadijs.