Wijngaard Telgt

Ontdek de lokale wijnen

Wijngaard Telgt

Op nog geen 15 minuten rijden vanaf het vakantiepark Harderwold Villa Resort ligt een wijngaard waar diverse lokale wijnen worden gemaakt! Eigenaren Jan & Hennie  heten u graag welkom voor een rondleiding en wijnproeverij. Wijngaard Telgt is vanaf juli 2005 begonnen met de Wijngaard. Er zijn verschillende soorten wijndruiven aangeplant, zoals de Regent, Johanniter, Pinotin, Cabernet Blanc en rondo. Vindt u het leuk om eens een dagje of een gedeelte van de dag te helpen bij het oogsten van de druiven, meld u dan aan!

Altijd al willen weten hoe wijn wordt gemaakt en hoe het mogelijk is om in Nederland een wijngaard te hebben?! Kijk op www.wijngaardtelgt.nl of de Facebookpagina voor alle informatie en bezoek Wijngaard Telgt in Ermelo! TIP: Vergeet vooral geen flesje wijn mee te nemen!

Omgeving Harderwold Villa Resort 

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.