Parkinformatie

Harderwold Villa Resort

Parkinformatie Harderwold Villa Resort

 

Parkinformatie over Harderwold Villa Resort. Het resort is gelegen tegen Harderwijk aan biedt luxe villa’s om tot rust te komen. De villa’s zijn voor 4 tot 14 personen en in verschillende types. Het vakantieresort is verdeeld in verschillende fases. De eerste fase aan het begin van het park is een combinatie van eigen bouw en ontworpen villa’s door verschillende architecten. In de tweede en derde fasen staan dezelfde type villa’s (Type Water, Type Zon en Type Bos).  Alle drie de fases zijn inmiddels ontwikkeld. In fase vier is er een nieuwbouwtype villa Golf en villa Maan bij gekomen. Deze fase is nog volop in ontwikkeling. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze makelaar.

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark zijn diverse speeltoestellen voor kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.

Wil u meer parkinformatie? Neem dan contact op met onze receptie: [email protected] of bel naar 0320 84 41 50. We staan u graag te woord.

Meer informatie over ons park?
Neem contact op