Faciliteiten

Skelters te huur

Bij de receptie is het mogelijk om tegen betaling skelters te huren. De kosten voor het huren van een skelter zijn € 5,- per dag deel. Er zijn verschillende maten en soorten. Omdat onze receptie in het weekend niet bemand is kunt u ook bij incheck de skelters voor het hele weekend huren. De prijs voor het hele weekend is € 30,- per skelter. Het gebruik van skelters is op eigen risico

In de winter zetten wij de skelters in de opslag, ze kunnen nog wel gehuurd worden.
Wilt u een skelter huren in de winter? Laat dit op tijd weten aan de receptie, dan zetten wij de skelter(s) voor u klaar!

Zwemstrandje

Op het park nabij het receptiegebouw is er een zwemstrandje aangelegd. Hier kunnen kinderen onder begeleiding van een ouder spelen in het water. Ook is er een speeltoestel aanwezig waar de kinderen kunnen klimmen en glijden van de glijbaan!

Honden zijn hier niet toegestaan!

Fietsverhuur

Wilt u meer zien van de prachtige omgeving dan zijn de vele fietsroutes/wandelroutes rondom het park echt een aanrader! De fietsverhuur is uitbesteed aan externe partijen, via de receptie van Harderwold Villa Resort kunt u fietsen huren. Wij zorgen ervoor dat de fietsen worden afgeleverd op het park!
Onderstaand de vanaf prijzen voor fietsverhuur:
Stadsfiets: € 8,50 per dag/per fiets
Elektrische fiets: € 25,- per dag/per fiets
Er zijn ook kinderfietsen te huren, hiervoor zijn de prijzen op aanvraag.
Meer informatie kunt u aanvragen via info@harderwoldvillaresort.nl of bellen naar
0320 – 844 150

 

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op