Faciliteiten

Faciliteiten: Boot huren

Via sluis de Blauwe Dromer vaart u zo het Veluwemeer of Wolderwijd op! Leg de boot aan op één van de vele eilandjes of vaar naar het stadscentrum van Harderwijk of Zeewolde! Langer dan een dag een boot huren is geen probleem, alle villa’s hebben een eigen aanlegsteiger waar u de boot aan vast kunt maken. Boten kunt u huren bij de firma:

Website
B&B Bootverhuur
Harderhaven 40
3898 LN Zeewolde
Telefoonnummer: 0341 – 700 244
E-mail: [email protected]

Faciliteiten: Skelters te huur

Bij de receptie is het mogelijk om tegen betaling skelters te huren. De kosten voor het huren van een skelter zijn € 5,- per dag deel (09:00-13:00 uur). Er zijn verschillende maten en soorten. Omdat onze receptie in het weekend niet bemand is kunt u ook bij incheck de skelters voor het hele weekend huren. De prijs voor het hele weekend is € 25,- per skelter. Het gebruik van skelters is op eigen risico.

In de winter zetten wij de skelters in de opslag, ze kunnen nog wel gehuurd worden.
Wilt u een skelter huren in de winter? Laat dit op tijd weten aan de receptie, dan zetten wij de skelter(s) voor u klaar!

 Speeltoestellen

Op het park kunnen kinderen gebruik maken van het speeltoestel met glijbaan en wip kip. De speeltoestellen staan in fase 4.

Honden zijn hier niet toegestaan!

 Fietsverhuur

Wilt u meer zien van de prachtige omgeving dan zijn de vele fietsroutes/wandelroutes rondom het park echt een aanrader! De fietsverhuur is uitbesteed aan externe partij:

Vanaf het park zijn er leuke fietsroutes, maar verderop kunt u ook heerlijk over de Veluwe fietsen of mountainbiken.

Website

Profile Wigger Harderwijk
Deventerweg 8-10
3843 GD Harderwijk
Telefoonnummer: 0341 – 472 519
E-mail: [email protected] 

Meer informatie?
Neem contact op