Faciliteiten

Boot huren

Via sluis de Blauwe Dromer vaart u zo het Veluwemeer of Wolderwijd op! Leg de boot aan op één van de vele eilandjes of vaar naar het stadscentrum van Harderwijk of Zeewolde! Langer dan een dag een boot huren is geen probleem, alle villa’s hebben een eigen aanlegsteiger waar u de boot aan vast kunt maken. Boten kunt u huren bij de firma:

Website
B&B Bootverhuur
Harderhaven 40
3898 LN Zeewolde
Telefoonnummer: 0341 – 700 244
E-mail: mail@bb-bootverhuur.nl

Skelters te huur

Bij de receptie is het mogelijk om tegen betaling skelters te huren. De kosten voor het huren van een skelter zijn € 5,- per dag deel (09:00-13:00 uur). Er zijn verschillende maten en soorten. Omdat onze receptie in het weekend niet bemand is kunt u ook bij incheck de skelters voor het hele weekend huren. De prijs voor het hele weekend is € 25,- per skelter. Het gebruik van skelters is op eigen risico

In de winter zetten wij de skelters in de opslag, ze kunnen nog wel gehuurd worden.
Wilt u een skelter huren in de winter? Laat dit op tijd weten aan de receptie, dan zetten wij de skelter(s) voor u klaar!

Zwemstrandje

Op het park nabij het receptiegebouw is er een zwemstrandje aangelegd. Hier kunnen kinderen onder begeleiding van een ouder spelen in het water. Ook is er een speeltoestel aanwezig waar de kinderen kunnen klimmen en glijden van de glijbaan!

Honden zijn hier niet toegestaan!

Fietsverhuur

Wilt u meer zien van de prachtige omgeving dan zijn de vele fietsroutes/wandelroutes rondom het park echt een aanrader! De fietsverhuur is uitbesteed aan externe partij:

Website

Profile Wigger Harderwijk
Deventerweg 8-10
3843 GD Harderwijk
Telefoonnummer: 0341 – 472 519
E-mail: info@profilewigger.nl 

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op