Receptie

Voor al uw vragen

Receptie Harderwold Villa Resort

 

De receptie van Harderwold Villa Resort is op incheckdagen op vrijdag en maandag van 08:00-16:30 geopend. De receptie bevindt zich in het appartementencomplex (Golf Residentie Harderwold) gelegen op het park. Voor al uw vragen en informatie over het park en de omgeving kunt u hier terecht. Wij staan u graag dagelijks te woord per mail of telefoon en streven er naar om uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Heeft u een villa gehuurd? Bekijk uw verblijfsticket met alle informatie over inchecktijden en contactloos inchecken. Als u een villa heeft gehuurd hoeft u geen sleutel op te halen bij de receptie maar u kunt met een code zelf inchecken. Bekijk alle informatie over contactloos inchecken in uw verblijfsticket vanuit de touroperator (Belvilla). Heeft u vragen over de villa of over uw verblijf neem dan a.u.b. contact op met de betreffende touroperator.

Telefoonnummer: 0320 844 150
Email: [email protected]

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!  Ook kunt u een balletje slaan op de aangrenzende 18-holes golfbaan (met A-status). Met daarbij een 27-holes recreatiegolfbaan voor de meer beginnende golfer. Naast de golfbaan vindt u een gezellig restaurant met terras, waar u van een hapje en drankje kunt genieten in het zonnetje.

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.

Meer informatie?
Neem contact op