Appartementen te huur

Overnacht in één van onze appartement

Appartementen te huur

Appartementen te huur op Harderwold Villa Resort. Bent u opzoek naar een tijdelijke woonruimte? Harderwold Villa Resort beschikt over 29 appartementen die worden verhuurd vlakbij Harderwijk en naast de golfbaan. De appartementen zijn volledig gemeubileerd, het enige wat u zelf nog hoeft in te pakken is uw kussen, dekbed en tandenborstel.

De appartementen zijn verdeeld in verschillende types met verschillende woonoppervlaktes. Appartementen type A zijn allen gelegen op de begane grond en beschikken over een heerlijk tuintje. De overige appartementen beschikken over een groot balkon. De type B appartementen zijn de enige appartementen (5 stuks) die beschikken over twee slaapkamers, deze bevinden zich ook op de begane grond en beschikken over een tuin. De appartementen zijn voorzien van internet en televisie. In het gebouw zit een openbare wasruimte waar u altijd gebruik van kunt maken.

Heeft u uw huis verkocht? Wordt uw huis nog gebouwd? En bent u nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom de appartementen bezichtigen. Belangrijk om te weten dat huisdieren helaas niet zijn toegestaan en inschrijving niet mogelijk is. De appartementen worden verhuurd voor recreatief gebruik. Meer informatie over appartementen te huur? Neem dan contact op.

Wanneer komt u bij ons overnachten?
Boek direct