Villa 8 nummer 234

met spa & sauna

Villa 8 nummer 234 met spa & infrarood sauna

Kom overnachten met 8-personen in deze nieuw gerenoveerde luxe villa! Vanaf het terras heeft u uitzicht over het water, vaar met mooie dagen het prachtige Veluwemeer op! Wist u dat? Het mogelijk is om met uw eigen boot aan te komen op het Harderwold Villa Resort?

Er bevindt zich een slaapkamer op de begane grond met ensuite badkamer en nog twee slaapkamers op de eerste verdieping. Er is een grote badkamer op de eerste verdieping met dubbele wastafel, douche en infrarood sauna! In één van de slaapkamers op de eerste verdieping bevindt zich een slaapbank, hiermee kunt u nog 2 extra slaapplekken creëren.

Loop door de grote schuifpui het zonnige terras op en geniet van de rust en de natuur die het Harderwold Villa Resort rijk is! Er staat een spa op het terras die gebruikt kan worden door 4 personen.

Te doen in de omgeving:
Er zijn veel activiteiten te ondernemen in de omgeving! Bent u sportief aangelegd? Dan is de Obstacle Run in Biddinghuizen een echte uitdaging!
Op loopafstand vindt u de 18-holes golfbaan Golf4All, of u een beginner bent of een gevorderde speler op deze baan is alles mogelijk!

De villa is niet te huur voor jeugdgroepen onder de 25 jaar.

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Klik hier

Ligging:
Aan het water

Voorzieningen:
– 3 slaapkamers
– 2 badkamers
– Wasmachine
– Afwasmachine
– Ligplaats boot
– Rookvrij
– Max. 1 huisdier
– Wi-fi
– Spa
– Infrarood sauna

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op