Luxe Villa 210

Aan het water, midden in de natuur!

Luxe villa 210

Villa 210 is een luxe recreatie villa (147m2) aan het water en is gebouwd in 2009. Het villa park is centraal gelegen in Nederland, ligt tegen het Harderbos aan en is omringd door water! Houdt u van wandelen, watersport en rust? Kom dan langs om deze villa te bekijken!

De villa ligt op een perceel van 780m2 en heeft parkeergelegenheid voor twee auto’s. Er liggen 12 zonnepanelen op het dak, dit maakt de villa elektriciteit-neutraal. De villa is voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen.

In de woonkamer kunt u door de schuifpui uw terras op. Het terras is gelegen op het zuiden waardoor u de hele dag kunt genieten van de zon. Door de elektrische bedienbare zonneschermen kunt u schaduw creëren. Er is een robotmaaier aanwezig die het gras in conditie houdt. Vanaf het terras heeft u zicht op het water en de bosrand. Aan de privé aanlegsteiger kunt u de boot vastmaken en met de zwemtrap gemakkelijk in en uit het water komen.

Op de begane grond is er een toilet met fonteintje, grote berging/washok met wasmachine en droger. Ook staat er in de berging een infrarood sauna. Vanuit de ruime woonkamer met een open keuken voorzien van moderne apparatuur kijkt u uit over de tuin en het water. Ook vindt u een slaapkamer op de beneden verdieping met een ensuite badkamer. Dit geeft de mogelijkheid om op de begane grond te wonen.

Er zijn twee grote slaapkamers op de eerste verdieping waarvan één er toegang heeft tot een ruim balkon. Tevens heeft deze slaapkamer een ensuite badkamer met ligbad met jet-stream, aparte douche, toilet en een dubbele wastafel.

Het verhuren van deze woning is geen verplichting maar biedt u wel interessante mogelijkheden voor het realiseren van een rendement op uw investering. Vraag onze makelaars naar een persoonlijk advies.

Mocht u belangstelling of vragen hebben dan kunt u vrijblijvend met Dop Makelaars contact opnemen. Zij kunnen de woning 7 dagen per week op afspraak met u bezichtigen.

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning heeft een vraagprijs van € 365 euro k.k. incl. deel inventaris.

Uw toekomstige villa bezichtigen?
Maak een afspraak