Luxe Villa 315

Water, natuur en rust

Luxe villa 315

Luxe gelijkvloerse villa ontworpen door Jan des Bouvrie wordt nu aangeboden op het Harderwold Villa Resort. Dit villa park ligt centraal in Nederland. Op een korte afstand vindt u het gezellige oude centrum van Harderwijk en Elburg, grenst aan het water en het Harderbos. Bent u een liefhebber van water, natuur en rust? Dan is het zeker de moeite waard om deze villa te komen bekijken!

De villa is gelegen op een perceel eigen grond van 720m2 en beschikt over parkeergelegenheid voor twee auto’s. Er zijn vier slaapkamers aanwezig die allemaal een deur hebben naar het terras. De twee badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Wanneer u door de grote schuifpui in de woonkamer naar buiten loopt heeft u uitzicht over het water en uw eigen privé aanlegsteiger. Ideaal om uw boot aan te leggen na een heerlijke dag varen op het Veluwemeer!

Het terras is zeer goed onderhouden en ligt op het zonnige zuiden.

Het verhuren van deze woning is geen verplichting maar biedt u wel interessante mogelijkheden voor het realiseren van een rendement op uw investering. Vraag onze makelaars naar een persoonlijk advies.

Mocht u belangstelling of vragen hebben dan kunt u vrijblijvend met Dop Makelaars contact opnemen. Zij kunnen de woning 7 dagen per week op afspraak met u bezichtigen.

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning heeft een vraagprijs van € 349.000 euro k.k. incl. inventaris.

Uw toekomstige villa bezichtigen?
Maak een afspraak