Luxe Villa 442

Unieke locatie aan het water

Luxe villa 442

Deze prachtige recreatievilla gelegen op Harderwold Villa Resort heeft een perceel oppervlakte van 730 m2 en een woonoppervlakte van 119 m2. De laagbouw recreatievilla is gebouwd in 2015 en beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. De villa ontworpen door Jan des Bouvrie ligt aan het vaarwater. Vanaf uw villa vaart u zo het Veluwemeer op!

U komt binnen in een ruime entree waar apart een toilet is gelegen en een aparte wasruimte. De villa beschikt over een royale woonkamer met uitzicht op het water. De moderne keuken met inbouwapparatuur nodigt u uit om heerlijk te tafelen met vrienden en familie. Aan beide zijde van de villa zijn er 2 royale slaapkamers met ieder een eigen deur naar het terras. Tussen de slaapkamers zijn de luxe badkamers met inloopdouche, toilet en wastafel gelegen. Vanaf de woonkamer opent u de schuifpui waar u kunt genieten van de zon in de verzorgde tuin met een aangelegd terras en via uw eigen aanlegsteiger vaart u zo naar Harderwijk.

Een keer in de woning overnachten?! Dit is mogelijk, neem contact op met Harderwold Villa Resort en vraag naar de beschikbare datums en/of mogelijkheden. 

Het verhuren van deze woning is geen verplichting maar biedt u wel interessante mogelijkheden voor het realiseren van een rendement op uw investering. Vraag onze makelaars naar een persoonlijk advies.

Mocht u belangstelling of vragen hebben dan kunt u vrijblijvend met Dop Makelaars contact opnemen. Wij kunnen de woning 7 dagen per week op afspraak met u bezichtigen.

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning heeft een vraagprijs van 349.000 euro k.k. incl. inventaris.

Uw toekomstige villa bezichtigen?
Maak een afspraak