Luxe Villa 458

Locatie midden in de natuur

Luxe villa 458

Deze villa (211m2) staat midden in de natuur, u heeft uitzicht op de bosrand en het water. De vrijstaande villa is in 2011 gebouwd en ontworpen door Jan des Bouvrie. Door de hoogwaardige afwerking en moderne inrichting is deze woning instapklaar!

Wanneer u binnenkomt in villa 458 valt direct de statige entree  op met prachtige hoge ramen die doorlopen tot de eerste verdieping. Op de begane grond is er een grote slaapkamer aanwezig met badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Er is in de hal nog een apart toilet met vrij hangend closet aanwezig.
In  de royale woonkamer met open keuken is er genoeg plek voor iedereen, kom aan het eind van de dag tot rust aan een grote eettafel of klets bij aan het keuken eiland tijdens het koken!
Vanuit de woonkamer kunt u door grote schuifpuien het terras op, deze is gelegen op de zonkant van de villa en heeft een aanlegsteiger. Het vaarwater staat direct in verbinding met het Veluwemeer!

Op de overloop heeft u een prachtig uitzicht dankzij de raampartij van de statige entree. Er zijn op de 1e verdieping twee slaapkamers aanwezig, één masterbedroom via het balkon heeft u een prachtig uitzicht over het water en het villa park. De ensuite badkamer in de masterbedroom is voorzien van douche, toilet en dubbele wastafel. De tweede slaapkamer  heeft een ensuite badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Het verhuren van deze woning is geen verplichting maar biedt u wel interessante mogelijkheden voor het realiseren van een rendement op uw investering. Vraag onze makelaars naar een persoonlijk advies.

Mocht u belangstelling of vragen hebben dan kunt u vrijblijvend met Dop Makelaars contact opnemen. Zij kunnen de woning 7 dagen per week op afspraak met u bezichtigen.

Deze prachtige vrijstaande recreatiewoning heeft een vraagprijs van 455.000 euro k.k. incl. inventaris.

Uw toekomstige villa bezichtigen?
Maak een afspraak