Huidige aanbod vakantievilla's

Te koop

Uw bestaande vakantievilla verkopen of een luxe bestaande vakantievilla aankopen?
Laat u informeren via Leukste Makelaar!

 

Na de prachtige lange toegangsweg richting het park komt u aan bij de ingang van het park. Hier treft u zeer luxe recreatievilla’s gelegen aan het water. Het vakantiepark met recreatiebestemming is omringd door natuur (het Harderbos) en omringd door water.  Harderwold Villa Resort  heeft een directe vaarverbinding met het Veluwemeer, vanuit uw (toekomstige) villa vaart u zo het Veluwemeer op. Oftewel, het park is perfect gelegen voor liefhebbers van natuur, rust en water.

Het vakantiepark grenst aan een golfbaan (Harderwold Golf & Events) met een gezellige brasserie met een heerlijk groot terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Op het park staan verschillende speeltoestellen voor kinderen en kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van de tennisbaan (een abonnement voor eigenaren betreft ook tot de mogelijkheden).

Wenst u meer informatie over ons prachtige vakantiepark en over de verkoop van de bestaande recreatievilla’s op het park? Neem dan contact op met onze makelaar: Leukste Makelaar of bekijk het aanbod van bestaande villa’s in de verkoop via onze makelaar. Bent u al in het bezit van een luxe villa op ons vakantiepark en overweegt u uw villa in de verkoop te doen? Neem dan contact op met Leukste Makelaar en laat u adviseren en begeleiden. Want ook de verkoop moet leuk zijn!

Meer informatie?
Neem contact op