Luxe Villa 209

Unieke locatie aan het water

Luxe vakantievilla 209

Deze prachtige recreatievilla bevindt zich op het exclusieve Harderwold Villa Resort. De woning beschikt over een ruime kavel eigen grond direct aan het vaarwater en midden in de natuur! Vanuit de onder architectuur aangelegde tuin heeft u een prachtig uitzicht over de golfbaan en de natuur. De villa is gelegen op een unieke locatie aan de rand van het resort waardoor u heerlijk kunt genieten van de natuur.

Zowel binnen als buiten kunt u veel ruimte en luxe verwachten. De architect heeft hier samen met de aannemer goed gekeken naar de mogelijkheden. Er is veel glas gebruikt waardoor de woning erg licht oogt. De combinatie met de diverse schuifpuien maakt de woning uiterst geschikt om binnen met buiten te betrekken. De woning heeft een zeer ruimtelijk effect.

Vanuit de ruime hal, met ingebouwde garderobe kast, heeft u toegang tot de woonkamer die is voorzien van een luxe inrichting en een gashaard. De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en in de bijkeuken zijn aansluitingen voor een wasmachine en een wasdroger. De begane grond beschikt over een slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

In de hal is tevens een aparte toilet. De woning beschikt over een ruime garage die zowel vanaf binnen als buiten toegankelijk is.

De bovenverdieping heeft 3 ruime slaapkamers. De luxe badkamer is voorzien van een bad, een douche en een wastafel. Via de hal heeft u toegang tot een apart toilet. De zeer royale master bedroom beschikt over een eigen balkon. U kijkt hier prachtig uit over het water. Om het huis ligt de keurig aangelegde tuin en op het altijd zonnige terras is het heerlijk vertoeven. Het terras beschikt over een hoogwaardig elektrisch zonnescherm.

Aan de achterkant van de villa ligt een eigen aanlegsteiger, waardoor u makkelijk vanuit de villa het water op kunt. Binnen enkele minuten varen, bereikt u het Veluwemeer. Het verhuren van deze woning is geen verplichting maar biedt u wel interessante mogelijkheden voor het realiseren van een rendement op uw investering.


Uw toekomstige villa bezichtigen?
Maak een afspraak