Hans & Grietje

Hans & Grietje Zeewolde

Het pannenkoekenhuis Hans & Grietje is een hele beleving! Gelegen in het mooie Flevolandse polderlandschap en direct gelegen achter het Vakantiepark Harderwold Villa Resort. Naast de lekkerste pannenkoeken kunnen de kinderen hier zich uren vermaken. Er zijn namelijk bewegende vloeren, betoverende plafonds en ‘zwevende’ tafels. Buiten zijn er diverse trampolines en springkussens van heel klein, tot enorm groot. Een leuk schommelplein en een relaxte Hooiberg om even uit te rusten. Er is zelfs een echte broodkruimeltjesroute, wandel naar de overkant het bos in en beleef het Hans & Grietje sprookje zelf met leuke opdrachten en belevenissen! Bekijk onderstaand het leuke filmpje van Hans en Grietje uit Zeewolde en kom genieten van de lekkerste pannenkoeken uit de omgeving van Harderwijk.

Je komt oren en ogen tekort!

Klik hier voor meer activiteiten voor kinderen

 

Over Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.