Het Veluwemeer

Recreëren bij het Veluwemeer

Het Veluwemeer is een langwerpig meer tussen de noordelijke Veluwe en het Oostelijke deel van Flevoland. Het Veluwemeer is gecreerd na de inpoldering van het Ijsselmeer. Het meer grenst aan het Wolderwijd, en leuke plaatsen als: Elburg en Harderwijk. Vele toeristen zoeken ’s zomers de verkoeling op of in het water. Er zijn vele watersporten en strandrecreatie te vinden rond jet Veluwemeer. Zowel in de zomer als in de winter is het een paradijs voor de recreatiegangers. Even lekker uitwaaien aan het water, van de zon genieten op één van de stranden of het meer verkennen per boot; bij het meer zijn de mogelijkheden oneindig. Ook voor watersporters is het meer een hele mooie plek om te sporten. Wandelaars en hardlopers kunnen hun hart ophalen in het aangrenzende Harderbos of zich wagen aan de tocht rondom het Veluwemeer.

Harderwold Villa Resort is omringd door water wat in het Veluwemeer uitkomt. U bent dus ook in enkele minuten bij het meer. Gaat u wandelen, fietsen of per boot?

Over Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.