Watersport

Watersport op en in het water

Vakantiepark Harderwold Villa Resort ligt tegen Harderwijk aan, tegenover het Veluwemeer en alle villa’s zijn gelegen aan het water. Dit betekend voor waterliefhebbers een echte walhalla! Er zijn vele watersport activiteiten te doen op het water, zowel in de omgeving, of vanaf uw eigen villa. Denk aan zwemmen, parasailen, waterskiën, zeilen, roeien, surfen of volg de nieuws trend op het water: ‘suppen’.  Bij Sup&Go in Harderwijk kunt u een supboard huren, les nemen of verschillende tours (TIP: Sunset tour) volgen vanaf het water. Zo zie je Harderwijk van een andere kant.

Strand Horst ligt op ongeveer +/- 15 minuten rijden vanaf het Harderwold Villa Resort hier kunt u kiezen uit verschillende watersport activiteiten. TIP! Ga na al die inspanningen ontspannen bij Telstar Surfclub, geniet van een gezonde lunch en/of een ijskoud drankje! Geen ervaring op het water? Neem lessen! Bij Telstar Surfclub kunt u zich inschrijven voor kitesurfen en windsurfen. Al gevorderd? De ervaren leraren kunnen doormiddel van een privé les u verder helpen!

Tot slot kunt u een boot huren via B&B Bootverhuur. Zo kunt u gemakkelijk via uw eigen privésteiger achter uw villa opstappen en het Veluwemeer opvaren! Voor de visliefhebbers; vergeet uw hengel niet.

Over Harderwold Villa Resort

Bij Harderwold Villa Resort kunt u terecht voor de koop van uw vakantievilla, maar ook voor het huren van een vakantievilla aan het water. Vanuit uw villa vaart u zo het Veluwemeer op. Alle villa’s zijn namelijk gelegen aan het water!

Het vakantieresort is omringd door natuur, water en golf. Van het bosrijke Harderbos tot het Veluwemeer. Maar op een steenworp ligt ook een stukje ‘wild Nederland’: de Oostvaardersplassen. Vanaf het park zijn er prachtige fiets- en wandelroutes met diverse kilometers.

Zoekt u ook iets voor de kinderen? Ontdek samen de zeewereld in het Dolfinarium of slinger over de kop in attractiepark Walibi. Op het vakantiepark is er een kleine speeltuin voor de kinderen.

Harderwold Villa Resort, in luxe tot rust komen.