Model appartement

Elke zondag open dag van 12:00 tot 16:00 uur

Model appartement

Elke zondag tussen 11:00 en 16:00 uur is er op Harderwold Villa Resort een open dag voor de villa’s en appartementen. Onze makelaars staan voor u klaar om het park te laten zien en wellicht wel uw toekomstige vakantiewoning. We ontvangen u graag in de modelvilla nummer 434 met een drankje. U heeft de ruimte om een kijkje te nemen in onze model villa en/of model appartement waar we u graag meer over vertellen.

Wilt u komen kijken voor het huren van een vakantiewoning dan bent u natuurlijk ook van harte welkom!

Waarom een recreatiewoning op Harderwold Villa Resort kopen?
Wanneer u op zoek bent naar rust, privacy en wilt genieten van de prachtige natuur en dit alles op een niet te verre afstand is Harderwold Villa Resort DE plek waar u wilt zijn. Door de unieke locatie en een directe vaarroute richting het Veluwemeer maakt het een zeer geliefde plek voor vakantiegangers uit heel Europa maar ook voor de eigenaren die graag hun vrije tijd besteden op het park.

Het appartementencomplex bestaat uit 28 appartementen en 1 riant penthouse. De receptie van het gehele park bevindt zich op de begane grond, tegenover de receptie is een lift aanwezig.

Eerst zien, dan geloven?

Wilt u de appartementen zien? Dat kan. Er is een volledig ingericht modelappartement beschikbaar. Voor een vrijblijvende afspraak neemt u contact op met Harderwold Villa Resort via [email protected]

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van de appartementen op Harderwold Villa Resort.

Harderwold Villa Resort heeft van de gemeente Zeewolde een recreatieve bestemming gekregen. Het betreft hier dus recreatieve appartementen/villa’s waar permanent wonen absoluut niet is toegestaan en u zich dus niet kan vestigen of inschrijven.

Meer informatie?
Neem contact op