Appartement type E - Penthouse

Appartement type E – Penthouse

Er even helemaal tussenuit zijn? Genieten van uw rust en bijkomen van de allerdaagse bezigheden? Dit is het uitgangspunt van de recreatieappartementen die wij u te koop aanbieden. 4 verschillende type comfortabele appartementen die in directe verbinding staan met het buitenleven. Met om de hoek een 18 holes A-status golfbaan en waterwegen tot aan uw appartement die in directe verbinding staan met het Veluwemeer. En dat alles op een prachtige, goed bereikbare locatie in het midden van het land. Genieten van een appartement doet u op het Harderwold Villa Resort. Het resort is gesitueerd in het hart van één van de meest gevarieerde en volwassen natuurgebieden in Flevoland; het Harderbos. Op loopafstand van elkaar vindt u hier bos naast ruige moerassen, bloemrijk grasland en vogelrijke plassen. U ervaart de schoonheid van een frisgroen voorjaar, geniet in de zomer van prachtige vergezichten, trotseert in de herfst weer en wind en ontdekt in de winter reeën aan de bosrand. En dat allemaal op loopafstand van uw appartement!

Een divers aanbod

Het complex bestaat uit 28 appartementen en 1 riant penthouse. De appartementen zijn onder verdeeld in verschillende types. Type E is het penthouse met 2 slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van 130 m2. Met een riant balkon rondom het appartement heeft u een prachtig uitzicht over het park en het natuurgebied.
Het verhuren van dit appartement is geen verplichting maar biedt u wel interessante mogelijkheden voor het realiseren van een rendement op uw investering.

Kenmerken

3 kamer appartement – PENTHOUSE

  • Woonoppervlakte 130 m2
  • Dakterras
  • Bouwjaar 2014
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Zeer modern afgewerkt

Eerst zien, dan geloven?

Wilt u de appartementen zien? Dat kan. Er is een prachtig ingericht modelappartement aanwezig. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u graag om van te voren even te bellen naar 0320 844 150.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van de appartementen op het Harderwold Villa Resort!

Harderwold Villa Resort heeft van de gemeente Zeewolde een recreatieve bestemming gekregen. Het betreft hier dus recreatieve appartementen waar permanent wonen absoluut niet is toegestaan en u zich dus niet kan vestigen of inschrijven.

Prijzen zijn vrij op naam, inclusief parkeerplaats, exclusief inventaris. Bij verhuur kan de B.T.W. teruggevorderd worden. Inventarispakket is verplicht bij verhuur, verkoopprijs op aanvraag.