Luxe Villa 12 nummer 209

Luxe Villa 12 nummer 209

Overnachten in een villa die niet alleen een traditionele barrel sauna maar ook een spa heeft? Dit is mogelijk! Villa 209 is uitermate geschikt om te ontsnappen aan het drukke leven en te ontspannen in een natuurrijke omgeving aan het water!

Op de begane verdieping zijn 2 slaapkamers met ensuite badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Ook is er in de hal een toilet te vinden.
De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken en grote eettafel! Vanaf de bank kijkt u uit op de bosrand en het water, er is een sfeerhaard aanwezig die zorgt voor dat extra beetje gezelligheid. Op de eerste verdieping zijn 2 badkamers aanwezig en 3 slaapkamers. In de masterbedroom staat een slaapbank opgesteld, deze zorgt voor 2 extra slaapplekken. De masterbedroom beschikt ook over een balkon met uitzicht over het bos. Elke slaapkamer is voorzien van een smart tv die aangesloten zijn op het Wi-Fi netwerk in de villa.

Wanneer u het terras op loopt ziet u een barrel sauna, buitendouche en spa. Ontspan en geniet!

Te doen in de omgeving:
Er zijn veel activiteiten te ondernemen in de omgeving denk aan bootverhuur in de haven van Harderwijk op nog geen tien minuten rijden. Of met het gezin naar het speel/sprookjes paradijs Hans & Grietje

Benieuwd naar de beschikbaarheid? Klik hier

De villa wordt niet verhuurd aan groepen onder de leeftijd van 25 jaar (bekijk hier alle parkregels)

Ligging:
Aan het water

Voorzieningen:
– 5 slaapkamers
– 4 badkamers
–¬†Wasmachine
– Wasdroger
– Afwasmachine
– Ligplaats boot
– Rookvrij
– Huisdiervrij
– Wi-Fi

Hulp nodig bij uw reservering?
Neem contact op